در گذشته کار در خارج از خانه برای طراحی سایت فروشگاهی در مشهد کسب درآمد رایج بود و کار در خانه به عنوان شخصی تعریف نمی شد. اما اخیرا در سال های اخیر با رشد چشمگیر فضای اینترنت و ماهیت این کسب و کارهای اینترنتی، کسب و کارهای خانوادگی نیز با فریلنسینگ همراه شده اند. به عبارت دیگر، امروزه بیشتر افراد ترجیح می دهند در خانه کار کنند و از خانه درآمد بیشتری کسب کنند. بنابراین امروزه فریلنسینگ برای برخی افراد به شغلی دائمی با درآمد نسبتاً خوب تبدیل شده است. مشاغل آزاد نیازی به معرفی شخصی ندارند و کسانی که در رشته خود مهارت کافی دارند بدون شک می توانند در این زمینه موفق شوند و درآمد خوبی داشته باشند. در زیر لیستی از بهترین سایت های فریلنسری را برای آشنایی با سایت های فریلنسری و فریلنسر در اختیار شما قرار داده ایم. پس با ما همراه باشید
فریلنسر کیست و چگونه کسب درآمد می کند؟
شاید این روزها واژه فریلنسر زیاد شنیده شود، اما آیا می دانید فریلنسر کیست و از چه چیزی باید درآمد کسب کرد؟ فریلنسر در اصل فردی است که مشاغل را می پذیرد و بر اساس مهارت های خود کسب درآمد می کند. در واقع فریلنسرها بدون محدودیت از نظر زمانی و فضای اداری کار می کنند و فقط باید کار مشخص شده را در زمان مشخص شده تحویل دهند.
قبلاً چنین شرایطی برای افراد مستقل برای کسب درآمد مناسب نبود، گاهی اوقات برای دریافت حقوق مشکلات زیادی وجود داشت. اما با استقبال زیاد مردم کم کم وب سایت های فریلنسری با قوانین درست ایجاد می شود که انقلابی را در زمینه فریلنسری به ارمغان می آورد. در واقع وجود سایت های مختلف پرداخت باعث شده تا امروزه این شغل در بین مردم محبوبیت پیدا کند و به عنوان شغل اولیه یا دوم مورد استفاده افراد قرار گیرد.
درآمد فریلنسرها چقدر است؟
شاید برای شما مهم باشد که بدانید درآمد فریلنسینگ چقدر است. بهتر است بدانید کسب درآمد از طریق فریلنسری معجزه نیست و افراد با توجه به تلاش و مهارت خود درآمد کسب می کنند. کسانی که می خواهند حقوق ثابت ماهانه و بیمه و غیره دریافت کنند. اگر شما فردی هستید که می خواهید از مزایای یک شرکت مشابه بهره مند شوید، البته ممکن است برخی از شرکت ها از این طریق از شما سوء استفاده کنند. ولی خیلی کم
درآمد در فریلنسینگ بر اساس نوع مهارت، سایت فریلنسری، پروژه و ... متفاوت است و طیف بسیار وسیعی از درآمد را پوشش می دهد. گاهی اوقات افراد به صورت گروهی شروع به انجام پروژه های مستقل می کنند که بر میزان درآمد تاثیر می گذارد.
مزایای کار آزاد برای مترجمان آزاد
فریلنسینگ علاوه بر ارائه کار تخصصی در منزل، مزایای دیگری نیز دارد، از جمله:
شما مالک هستید و در صورت نیاز می توانید پروژه را دریافت کنید
برای ارائه خدمات نیازی به خرید محل یا دفتر ندارید
شما می توانید از بین طرح های پیشنهادی طرح مناسبی را انتخاب کنید
در هر مکان و هر زمان کار کنید
بسته به کیفیت کار شما درآمد شما نیز افزایش می یابد
معایب فریلنسری برای فریلنسر
حال که با مزایای فریلنسری آشنا شدید، بهتر است بدانید که این شغل معایب خاص خود را دارد از جمله:
شما باید همه کارها را خودتان انجام دهید. مانند حسابداری، بازاریابی، ارتباط با مشتری و غیره.
برای دریافت حقوق خوب در این زمینه باید بسیار صبور باشید.
شما می توانید در زمان های خاص با کمبود پروژه مواجه شوید و در عوض می توانید در زمان های خاص با پروژه های زیادی روبرو شوید. در هر صورت، باید خودتان را آماده کنید.
تا زمانی که پروژه های با کیفیت مناسب را تکمیل کنید، می توانید درآمد کسب کنید و زمانی برای بازنشستگی از این رشته وجود ندارد. اگر بیمه خود را پرداخت نکنید
مزایای استفاده از سایت های فریلنسری برای کارفرمایان
سایت های فریلنسری به کارفرمایان این امکان را می دهند که از بین هزاران متخصص در یک زمینه خاص، پروژه خود را با قیمتی مشخص به فرد مورد نظر تحویل دهند.
کارفرما نیازی به استخدام کارمند برای یک یا چند پروژه ندارد و می تواند با برون سپاری پروژه کار را به فریلنسرها بسپارد.
با توجه به فضای رقابتی که در سایت های فریلنسری وجود دارد، کارفرمایان می توانند پروژه های خود را با قیمت مناسب تری ارائه دهند. (البته اگر قیمت خیلی پایین باشد افراد با تجربه به انجام پروژه شما تشویق نمی شوند)
کارفرمایان می توانند فریلنسرهای مناسب را انتخاب کرده و آنها را از مزایای این کار آگاه کنند.
- ۰۱/۰۶/۲۴
عالی بود