طراحی سایت فروشگاهی در مشهد راه ها و منابع مختلفی برای کسب دانش در مورد طراحی سایت وجود دارد که این روش ها هم شامل آموزش آنلاین و هم آموزش حضوری می باشد. در زیر رایج ترین روش های آموزش طراحی وب را ارائه می دهیم:
دانشگاه
می توان گفت رایج ترین روش یادگیری طراحی وب و توسعه وب، مطالعه رشته های مرتبط در دانشگاه است. البته همانطور که در بالا ذکر شد، یادگیری طراحی وب و تسلط بر آن به چهار سال زمان نیاز ندارد. اما در کالج به غیر از طراحی وب، با مفاهیم و موضوعات مرتبط نیز آشنا خواهید شد. در نتیجه، دید وسیع تری از توسعه وب به عنوان دانش وسیع تری به دست خواهید آورد. مدرک مرتبط نیز شانس شما را برای یافتن شغل در زمینه طراحی وب افزایش می دهد.
دوره آنلاین طراحی وب سایت
امروزه منابع یادگیری آنلاین زیادی وجود دارد که ممکن است برای تسلط بر این مهارت کافی باشد. حتی برخی از این منابع کاملا رایگان هستند، مانند دوره های آموزشی آنلاین در سایت هایی مانند FreeCodeCamp، Coursera و Codeacademy که از محبوب ترین سایت های جهان هستند.
سایت های دیگری مانند Udemy، Team Treehouse و Lynda هستند که برای شرکت در دوره های آنها باید هزینه پرداخت کنید. برخی از این سایت ها پس از گذراندن دوره های آموزشی به شما گواهی می دهند.
اگر به دنبال منابع فارسی زبان هستید دوره آموزشی آنلاین دارکوب یکی از بهترین منابع برای یادگیری طراحی وب می باشد. در این دوره، تمام زبان های برنامه نویسی رایج را می فهمید و می توانید آنها را تا سطح حرفه ای یاد بگیرید. علاوه بر این، علاوه بر طراحی سایت، مفاهیم سئو و دیجیتال مارکتینگ را در مجموعه دارکوب درک خواهید کرد و می توانید در کلاس های آموزشی شرکت کنید.
بوت کمپ پاپاتونو
بوت کمپ های برنامه نویسی به عنوان جایگزینی برای آموزش عالی سنتی شناخته می شوند. در این دوره های آموزشی شما هر آنچه را که برای شروع به عنوان برنامه نویس و طراح وب نیاز دارید را یاد خواهید گرفت. تکمیل برخی از این برنامه ها شش ماه یا کمتر طول می کشد.
بوت کمپ به شما می آموزد که چگونه یک توسعه دهنده وب حرفه ای شوید. علاوه بر این، برخی از آنها دارای عملکردها و مزایای اضافی هستند. به عنوان مثال، بهترین بوت کمپ ها علاوه بر آموزش، به دانش آموزان مربی و راهنمایی نیز می دهند. علاوه بر این، برخی از بوت کمپ ها دارای شرایط کاری هستند، به این معنی که شما بلافاصله پس از اتمام دوره استخدام خواهید شد.
مراحل آموزش طراحی سایت
برای تبدیل شدن به یک طراح و توسعه دهنده وب موفق، ابتدا باید مفاهیم اولیه طراحی و ساخت وب سایت را یاد بگیرید. جنبه هایی از توسعه وب وجود دارد که هر فردی که در این زمینه فعالیت می کند باید با آن آشنا باشد و تسلط کافی بر آن داشته باشد. این جنبه ها برنامه نویسی، طراحی و ساختار سایت است. سپس راهنمای گام به گام توسعه وب را توضیح دادیم.
برای شروع، باید بر نامگذاری و اصطلاحات مرتبط با توسعه وب تسلط داشته باشید. شما باید تفاوت بین توسعه وب front end، back end و full stack را یاد بگیرید. بدانید صفحات استاتیک و پویا چه نامیده می شوند.
شما باید بدانید که چگونه وب سایت ها طراحی و ساخته می شوند. همچنین دانستن مفاهیم پیچیده طراحی وب سایت خوب است. دیدن از چشم یک طراح وب حرفه ای می تواند به شما کمک کند تا سریعتر پیشرفت کنید و یاد بگیرید.
همچنین یادگیری مفاهیم اولیه سئو ابزاری هوشمند برای شما محسوب می شود. اطمینان حاصل کنید که از آخرین تغییرات در صنعت طراحی وب سایت مطلع هستید و با فناوری ها و ایده های جدید در این زمینه به روز می شوید. تسلط بر همه این اصول اولیه کمی زمان می برد (حدود دو هفته) و می توان آن را بخشی خسته کننده از یادگیری طراحی وب دانست، اما شک نکنید که با انجام این کار پایه ای قوی و محکم برای خود ایجاد می کنید و می توانید از آن استفاده کنید. گام های بعدی با دانش و اطمینان بیشتر.
HTML، CSS و جاوا اسکریپت را یاد بگیرید
پس از تسلط بر اصول، مهم ترین مرحله در یادگیری طراحی وب، یادگیری اصول اولیه زبان های برنامه نویسی CSS و HTML است. در زیر اهمیت این دو زبان را توضیح می دهیم.
HTML مشخص می کند که ساختار کلی و اساسی یک وب سایت چگونه باید باشد. CSS به طور گسترده ای برای طراحی ظاهر یک سایت و عناصر بصری آن استفاده می شود. این دو با هم پایه و اساس تمام وب سایت ها و برنامه های کاربردی وب هستند. برای آشنایی بیشتر با این دو می توانید به مقاله آموزش مقدماتی css و html در سایت دارکوب مراجعه کنید و با دوره های آموزشی Darkob Collection همراه شوید تا این دو جنبه مهم را در سطح حرفه ای یاد بگیرید.
بعد از یادگیری CSS و HTML، مرحله بعدی یادگیری کدنویسی است. زبان برنامه نویسی که استفاده می کنید، مانند جاوا اسکریپت، نحوه عملکرد سایت شما را تعیین می کند.
بسیاری از توسعه دهندگان وب با جاوا اسکریپت شروع می کنند و به آن پایبند هستند. البته بسیاری از زبان های برنامه نویسی دیگر نیز وجود دارند. در زیر چند زبان برنامه نویسی مهم را معرفی می کنیم.
پایتون: پایتون یکی از ساده ترین زبان های برنامه نویسی است. دلیل آسان بودن کار با آن این است که در هنگام کدنویسی نسبت به سایر زبان ها خطاهای کمتری ایجاد می کند. با این حال، پایتون نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی محبوبیت کمتری دارد و کاربران کمتری دارد. این موضوع زمانی مشکل ساز می شود که بخواهید محتوای آموزشی این زبان برنامه نویسی را مشاهده کنید. البته، زمانی که زبانی کاربران کمتری داشته باشد، یافتن محتوای آموزشی در مورد آن نیز کمتر و سخت تر می شود.
روبی: روبی یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی نیست. زیرا این زبان به طور ویژه برای توسعه وب ساخته شده است. برخی از وب سایت های معروف امروزی از این زبان برای توسعه و طراحی خود استفاده کرده اند. سایت هایی مانند GitHub، Hulu، Shopify، Basecamp و Twitter.
C++: زبان برنامه نویسی C++ (C++) که C++ نیز نامیده می شود، یکی از زبان های نسبتاً دشوار برای یادگیری است. در نتیجه یادگیری این زبان برای مبتدیان برنامه نویسی توصیه نمی شود. اما C++ به دلیل انعطاف پذیری و امکانات متعدد به یکی از بهترین و پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی تبدیل شده است. اگر قصد دارید در برنامه های آینده خود در زمینه های دیگر فناوری کار کنید، یادگیری این زبان را در نظر بگیرید.
- ۰۱/۰۷/۰۴